EAP -Energieaudit

Een EAP -energieaudit voor woningen is een uitgebreide energieaudit waarbij gezocht wordt naar mogelijkheden om uw woning zo energie-efficiënt mogelijk te renoveren.  Deze audit geeft een fiscaal voordeel van 40% van de totaalkost van de audit, inclusief BTW.  Bepaalde energieleveranciers geven bovendien een bijkomende premie van € 50.  Enkel erkende energiedeskundigen mogen een EAP –energieaudit uitvoeren waarbij ze gebruik maken van de EAP-software van de Vlaamse overheid.

 Bij VCCA kan u steeds terecht voor het uitvoeren van een EAP –energieaudit door een erkende en geregistreerde energieadviseur.. 

Doelstelling VCCA

Het Veiligheidsconsultancy & adviesbureau VCCA, heeft als doelstelling om samen met de opdrachtgever in functie van de resultaten van de EAP -energieaudit en het beschikbare renovatiebudget, alle mogelijkheden technische maatregelen te bespreken, om een rationeel energieverbruik te bevorderen. 
Met als voornaamste doelstelling, het verhogen van het wooncomfort en het beperken van het energiekosten.  Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en professionele ondersteuning inzake thermische isolatie, ventilatie, verwarming, enz.

Diensten – Prestaties – Documenten

De opdracht als erkend EAP –Energieadviseur omvat alle taken zoals hierna beschreven;

  • Het uitvoeren van de EAP -Energieaudit ter plaatse door een erkend Energieadviseur
  • Het opmaken van het EAP -Energieauditrapport
  • Het bespreken van de resultaten van het EAP -Energieauditrapport en uitwerken van maatregelen om het wooncomfort te verhogen en de energiekosten te beperken
  • Eventueel in meerprijs, budgetraming van de renovatiewerken, het opvolgen en coördineren van het renovatieproject. 

Gratis prijsofferte

De kostprijs voor het uitvoeren van een EAP -Energieaudit is afhankelijk van verschillende factoren. U kunt steeds gratis en volledig vrijblijvend bijkomende informatie aanvragen.

Contacteer ons

Vertrouw op VCCA voor een correcte opvolging, deskundig energieadvies en professionele begeleiding van de EAP -Energieaudit.